Vabimo vas, da se pridružite DOBRODELNI KATRI in pomagate pri zbiranju sredstev za pomoč malemu Urbanu, ki potrebuje zdravilo za redko bolezen ter za invalide, ki potrebujejo rehabilitacijske pripomočke v rehabilitacijskem domu Pacug

Pahorjeva katrca, znana tudi kot najdražja katrca na svetu, je svojo dobrodelno turnejo po Koroški zaključila z izjemnim izkupičkom 275.000 evrov, kar skupaj z vložkom izjemne družine Fratar doseže 335.000 evrov.

Sedaj se odpravlja na svojo naslednjo dobrodelno pot po Gorenjski in 12 mestnih občinah po Sloveniji. Od občine do občine, od župana do župana, od podjetja do podjetja, od srca do srca

Vabimo vas, da se nam na tej poti pridružite tudi vi in prispevate po svojih zmožnostih. Vaš prispevek bo omogočil, da Urban dobi zdravilo, ki ga tako nujno potrebuje, ter da se invalidom zagotovijo potrebni rehabilitacijski pripomočki. Hkrati pa boste s svojo podporo širili dobrodelnost in spreminjali družbo na bolje.

Katrca bo 30. junija 2023 na občinski proslavi v domači občini Železniki zaključila svoje aktivno zbiranje sredstev. Sedanji lastnik katrce, Tomaž Habjan, se že vnaprej zahvaljuje za vaše prispevke in podporo projektu. Prav tako je pripravljen sodelovati na dogodkih v vašem podjetju ter poskrbeti za dodatno dobrodelno noto. Pokličite na 031 378 751 in se dogovorite za termin, da vas bo katrca lahko obiskala. To je lahko še dodatna priložnost za zbiranje donacij in prispevkov.

 

Donacijska sredstva zbira Rdeči križ, Območna enota Škofja Loka, Kidričeva cesta 1, 4220 Škofja Loka, 

z nakazilom na TRR:

štev. SI56 0700 0000 0187 397

sklic : SI00 784010-248

koda namena : CHAR

namen plačila: KATRCA POMAGA 3. krog

ali pa pošljite SMS z besedilom

KATRCA5 ali KATRCA10 na 1919

 

 

Hvala za vašo podporo in prispevek k boljšemu jutri!

S spoštovanjem,

Ekipa dobrodelne akcije